Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Συντονιστείτε στο ViceVersaRadio!

Τον Νίκο Παπαδημητρίου και την Νεφέλη Κουμαριανού τους γνώρισα ως χορευτικό ζευγάρι, ως DJs σε Milongas και πρόσφατα ως μουσικοί παραγωγοί στο πρώτο ελληνικό διαδικτυακό ραδιόφωνο που έχει ως θέμα -τι άλλο; - το Tango! To ViceVersaRadio για πάνω από 1 χρόνο μας κρατάει παρέα με την μουσική τους!



Το ViceVersaRadio σου προσφέρει 24 ώρες την ημέρα ασταμάτητα έμπνευση μέσα από την μουσική του Tango. Οι επιλογές τους αποτελούνται από αυθεντικά Tango όλων των εποχών και διάφορων καλλιτεχνών.  Επίσης υπάρχουν και δύο εκπομπές, κάθε Παρασκευή η εκπομπή TangoLogia του Γιώργου Πήχη (Ρόδος) και κάθε Σάββατο η εκπομπή The death of Tango του Pablo Andrade (Ρώμη).

Εκτός από την εξαιρετική μουσική, ο Νίκος και η Νεφέλη προσφέρουν την ευκαιρία να καταλάβουν τους στίχους των τραγουδιών που ακούμε και χορεύουμε, καθώς υπάρχουν δεκάδες μεταφρασμένα τραγούδια. Στην στήλη του ραδιοφώνου υπάρχουν τακτικά ανανεωμένες δημοσιεύσεις με διάφορες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και  άρθρα γύρω από την ιστορία του Tango. Η προσφορά τους στο Tango δεν τελειώνει εδώ. Ο Νίκος, που κατά την γνώμη μου είναι καταπληκτικό DJ, κάθε μήνα μοιράζεται με τους ακροατές του την "Αγαπημένη tanda του Μήνα" προκειμένου να την ακούσουν, να την χορέψουν, να γελάσουν με αυτή, να περάσουν ευχάριστα την μοναξιά τους και να μοιράσουν το συναίσθημα τους σχετικά με αυτή με όλους τους φίλους τους γύρω από το Tango.

Τελειώνοντας, το ViceVersaRadio είναι πλέον διαθέσιμο σε κινητά τηλέφωνα μέσω της εφαρμογής TuneIn!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Νεφέλη και τον Νίκο που μου έδωσαν την ευκαιρία να διακοσμήσω τον ιστότοπο μου με τις μουσικές τους επιλογές!



Καλή Αντάμωση στις Milongas!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου